top of page

Edinának

Bízz magadban, mert fantasztikus ötleteid vannak és meg is tudod ezeket valósítani!

Köszönöm, hogy ilyen mindig mosolygós, mindig csacsogós, mindig felvidítós emberke vagy <3

Az elmúlt időszakban sokat tanultam tőled. :) A világszemléleted, a kreativitásod, színes ötleteid nagyon egyediek, és örülök neki, hogy a közös munkáink során mindig reprezentálod a tőlem alapvetően távolabb eső elképzeléseket. Merem remélni, hogy így a közös projektek végeredménye olyan, mint te: vidám, kedves, kreatív. :) Köszi!

Bár kevés lehetőség van a kapcsolatot tartani, de bármikor, amikor találkozunk, olyan, mintha nem telt volna el sok idő az utolsó találkozás óta. Nagyon jó Veletek beszélgetni, beülni valahová vagy kutyusozni. Edinában nagyon szeretem, hogy mindig jó kedvre derít, Laciban pedig, hogy bármikor nyitott egy koccintásra. Na jó, ez utóbbi csak vicc, valójában azért vagyok hálás, mert mindig ott van mentőövként, ha összecsapnak a hullámok. Remélem, hamarosan tudom viszonozni a fullos vendéglátásotokat :)

Nagyon büszke vagyok Rád, azért amit az idei évben tettél! Elképesztően kitartó, segítőkész, támogató és türelmes vagy! Te tanítottál meg a canva rejtelmeire és ezért nagyon hálás vagyok! Jó kedvedről és folyamatos pörgésedről nem is beszélve!

Az a hihetetlen pozitivitás és energia ami belőled árad betölti az egész irodát. 💥 Vidámabbak a napjaink, mikor bent vagy az irodában. 💜 #nyugiedi

Köszönöm, hogy mindig kedves, érdeklődő, és jószándékú vagy Velem! Szeretem a humorod és a személyiséged. Ha nem lennél, ki kellene találni téged! Nagyon precíz és kreatív vagy, jól kommunikálsz az emberekkel! És nem csak az emberekkel, hiszen Cukinak a legjobb anyukája te vagy!

Valódi energiabomba, akinek kreativitása nem ismer határokat. Az első pillanattól kezdve barátságos és közvetlen, élmény vele együtt dolgozni.

Szeretem a vibejaid, a vidámságod és a pörgősséged igazán megszínezi a mindennapokat az irodában.

bottom of page