top of page

Dórinak

Nem vagyok jó a rövid üzenetekben, de nagyon örülök hogy leültünk koronázni és nagyon szeretem ahogy az élethez, menéshez, természethez állsz és amilyen dinamikus személyiség vagy.

Örülök neki, hogy a sors úgy intézte, hogy a Meyerhez kerülj. Szuper recepciós kolléga! Még szerencse, hogy a falra kiragasztott meme rólad nem lett igaz... :D <3

Elképesztően imádok veled dolgozni, sosincs köztünk nézeteltérés, lényegében szó nélkül varázsütésre minden készen van, még akkor is, ha nincs kimondva, hogy te lennél a felelőse, borzasztóan megkönnyíted a projekteket és nagyon csodálom a precizitásod, energiád és azt a szeretetet, amit beleteszed a melóba. A legjobb munkatárs díjat te érdemled!

A meglepetés az arcodon, mikor belépek az ajtón mindig megmosolyogtat és máris jókedvvel folytatom a napot! Bármivel fordultam eddig hozzád, mindenben segítettél. Köszönöm! 🙄😁

Nagyon tisztellek, nagyon sok minden miatt. Mikor reggelente megkérdezem, hogy vagy, azt mindig azért kérdezem, mert fontos nekem, hogy vagy.

bottom of page