top of page

Melinek

Példaértékűnek találom, hogy mennyire elhivatott vagy a MALAC sorsát illetően! Köszönjük az odaadó munkádat!

Köszönöm, hogy MINDIG és MINDENBEN számíthatok RÁD <3

Meli, az egyik legfontosabb személy vagy számomra itt a cégben. Tudom, hogy mindig számíthatok rád, és én is támogatlak mind a munkában mind a magánéletben.

Meli, Téged magamban mindig élő jogtárnak vagy két lábon járó áfa törvénynek hívlak, hihetetlen a tudásod, ami nagyon inspirál. Hálás vagyok, hogy a távolság és a munka közbeni súrlódások ellenére, ha találkozunk, mindig nagyon jókat beszélgetünk, mind ember és mind kolléga. Sajnálom, hogy a körülmények miatt ezekre ritkán kerül sor, mert számomra Te vagy az egyik példakép.

Csodálattal nézem, ahogy finomra hangolod a nagy csapat működését, mindig marad időd egy profi szakmai válaszra, és az emberi hangra is. Olyan erkölcsi és norma rendszer szerint élsz, amely hozzám is közel áll. Köszönöm, hogy megismerhettelek!

Meli csupaszív <3 Nem mondom, ha szakmai véleményt kell képviselni, akkor szilárd véleményt tud formálni :D de ez érthető is, elképesztő a szakmaisága. És mindig segít. Én nagyon szeretem Melit, mert az elképesztő tudás mellett csodálatosan közvetlen és kedves a mindennapokban, néha mintha az anyukám(nk) lenne :) Köszi Meli!

Mindig motiválsz és biztos támaszt adsz a végtelen szakmai tudásoddal és szeretetteljes törődéseddel.

Lenyűgöz az alaposságod, hogy mindig mindent nagyon sok szemszögből megvizsgálsz és csak azután mondasz véleményt:) Én ezért felnézek Rád!:)

Köszönöm, hogy veled dolgozhatom, és sokkal többet egyetértünk, mint gondolnád. :)

bottom of page