top of page

Zolinak

Zseni vagy! Nagyon különlegesnek tartom, hogy veled dolgozhatok. Örökké hálás leszek minden lehetőségért, amit kaptam, köszönöm!

Szerintem életem végéig hálás leszek azért mert te voltál az első ember az életemben akit úgy éreztem hogy hisz bennem, remélem még sok éven keresztül tudom meghálálni a bizalmad és az igen csak igényelt és a kimondhatatlanul értékes mentorálást amit az évek alatt kapatam és kapok.

Mindenkinek van egy szuper képessége, a tiéd az, hogy a legjobb főni vagy!

Ha nem te lennél a Meyer csoport feje, valószínűleg én már nem lennék ennél a cégnél, pedig imádom. Hozzáteszem sokszor nem könnyű veled, de tudom velem sem. :) Nagyon tisztellek és szeretlek. Azt tudom ígérni, hogy amíg lehetőségeim, és erőm engedi magamból a legjobbat adom.

Te vagy az első vezető, aki mindig megkérdezi, hogy vagyok. Felveszed a telefont és visszahívsz. Ha valami nem fér bele, megérted, ha valamiről utólag kiderül, hogy nem jó, nem vagy durva, hanem rávilágítasz, hogy lett volna jó. Sokszor két mondattal elmondod a megoldást, amin már órák óta kattogok. Köszönöm a hozzáállásod, sokat fejlődtem a közös munkánk kezdete óta Általad.

Zseniális amit összehoztál és amiért nap mint nap dolgozol! Köszönök mindent, de legfőképpen a csapatot! 🚀 #mrmeyer

Zoli elképesztő koponya. Mindig van ötlete, mindig meg tudja mutatni az irányt, és mindig kiszedi a barokk körmondatokból a lényeget :) Nagyon inspiráló vele dolgozni. Remek vezető, a trendekkel ellentétben nála a munkavállalók jelentik az egyik fő értéket - és ez extra erőt ad a mindennapokra. Hálás vagyok, hogy vezetőként is ennyire emberi: "Egyszer egy új jelölt már a szerződés küszöbén állt, és nagyon vártam, hogy felvegyük, legyen segítség. De megemelték a bérét az előző helyen (ahol nem kellett ingáznia), így nem jött át hozzánk. Nagyon csalódott voltam, mire Zoli ennyit mondott: igen, ez nekünk persze rossz, de jót tettünk ezzel az emberrel." Sosem felejtem el...

Mindent köszönök! A kedvességet, az odafigyelést, a bizalmat! Köszönöm, hogy mindig meghallgatod a másik véleményét, és adsz a szavára, mindig lehet hozzád fordulni! Mindig nagyon jó ötleteid vannak, nagyon kreatív és okos vagy! Jó lenne, ha még több ilyen ember, mint Te, lenne a világban!

Szeretem benned, hogy iszonyúan szerteágazó tudással rendelkezel, ezért mindenki fel tud Rád nézni. Mindig tudod motiválni az embereket, ezért tudott létrejönni ekkora csapat. :)

bottom of page