top of page

Martinnak

Bármiféle fejlesztői múlt nélkül a leglehetetlenebb lekérdezéseket is varázsütésre elkészíted, fantasztikus teljesítmény! Egy igazi varázsló vagy a rakéta csapatban és nagyon hálásak vagyunk érted!

Tudod mit imádok benned? Hogy mindig azt mondod, hogy ézelmileg "kakukk vagy", mégis mi vagyunk az a baráti társaság, akik előtt rohamosan megváltoztál, és ki tudod mutatni az érzéseidet! Ez nekem nem csak, hogy inspiráló, hanem egyenesen büszke vagyok rá és rád!

Nagyon büszke vagyok Rád, nélküled a QUiCK már nem is létezhet! Nagyon hálás vagyok, hogy mindenben támogatsz és tűpontósággal, egy lekérdezéssel azonnal segítesz! Kívánom, hogy minden álmod teljesüljön és megtaláld Barbie-t!

Martin egy Arkhimédészi biztos pont, aki önmagát felhasználva kifordítja a világegyetemet a sarkaiból.

Kedves Martin! Köszönöm, hogy mindig mosolyt tudsz csalni az arcomra, és hogy mindig odafigyelsz másokra. Köszönöm azt is, hogy mindig szervezel valamilyen jó kis programot munka utánra, amik összehozzák a csapatot! Jó, hogy itt vagy!

A legszórakoztatóbb IT business analyst, aki a szakmájában rendkívül gyakorlatias, és aki mellett sosincs csönd az irodában.

Minden meg van benned.

bottom of page