top of page

Fanninak

A multitasking nagymestere vagy, a kitartásod pedig hihetetlenül inspiráló! Örülök, hogy együtt dolgozhatunk!

Több mindenért is csodállak, de most csak párat fogok megemlíteni. Számomra csodálatra méltó, hogy olyan háziasszony vagy, aki minden pasinak az álma, Dani boldog lehet! Én sose leszek olyan... Csodállak, amiért mindig kitartasz, hogy a legrosszabb helyzetből is fel tudsz állni, hogy mindig, mindenben számíthatok rád, legyen szó bármiről!

Kedves Fanni! A sok jót, amit tőled kapunk nem lehet ilyen kis üzenetben megfogalmazni, így csak pár dolgot emelnék ki! Nagyon köszönöm Neked, hogy mindenben segítesz Nekem, és bármilyen nehézség miatt elszomorodnék, te ott vagy, és támogatsz, felvidítasz! Köszönöm, hogy mindig meghallgatsz! Egy nagyon pozitív személyiség vagy, veled mindig jó beszélgetni, mindig teszel egy-egy dicséretet. Odafigyelsz az emberekre. Emellett gondoskodó vagy, mindig ellátsz valamilyen finomsággal! Köszönöm, hogy nem csak a munkatársam, de a barátom is vagy!

A napi 14 óra jegy írás a kata bevallás idején veled volt igazán izgalmas. 😄 Rengeteg támogatást kaptam tőled és ezért mindig hálás leszek Neked! 💙 #fancsopanza

Fanni mindig segítőkész és gondoskodó, akivel a mély beszélgetésektől egészen a sírva nevetésig is seperc alatt el lehet jutni. A munkáját pontosság, lelkiismeretesség és kreativitás jellemzi.

Nagyon kedves, türelmes és odaadó, barátságos lány vagy! Egy őszinte, mindig mosolygós, akivel az ember bármikor bármiről tud beszélni. Mindig nyitott vagy egy nagy beszélgetésre, hatalmas szíved van! Köszönöm, hogy megismerhettelek és azt is, hogy az irodai mindennapokban és az irodán kívül is vagy nekem! :)

Tündérbaba vagy :)

bottom of page