top of page

Daninak

Nyugalmad és elhivatottságod példaértékű számomra. Tiszteletre méltó, ahogy mindig megőrzöd a higgadtságodat és elkötelezett vagy azok iránt, amik fontosak számodra. Köszönjük a munkád!

Eszter, Dani, Ti nagyon különleges emberek vagytok. A legnagyobb nehézségek között is nyugalmat sugároztok, ez több nehéz helyzetben segített már nekem. Nagyon szeretem, hogy mindenről tudunk beszélgetni a munkán kívül is, és hogy ilyen jó hangulatú, pozitív közeget adtok a mindennapi munkához. Sokat jelentenek nekem a "stratégiai" típusú beszélgetéseink, mindig előrevisznek.

Mint vezető, a hozzáállásod, hogy empátiával és türelemmel állsz hozzánk, a csapathoz, nagyon inspiráló és motiváló számomra! Kérlek, mindig maradj ilyen! <3

Szeretem a problémamegoldó készségedet és a higgadtságodat! A sok olykor szeszély hang között te mindig objektívan tudsz döntést hozni, és lecsillapítani a a kedélyeket :) Fantasztikusan az emberek veséjébe látsz :D Köszi, hogy a támaszom vagy <3

Először nem örültem, hogy postamester akarsz lenni.

Még csak az elején vagyunk az útnak, tartsatok ki, csodát alkottok! :)

Nélküled nem lenne és nem működne ez az iroda. Szorgalmad, kitartásod és tudásod példaértékű, és egyben motiváló is számunkra. Köszönjük!

bottom of page