top of page

Eszternek

Nagyon köszönöm azt a rengeteg segítséget, amit Tőled kaptam. Mindig türelmes és kedves vagy velem. Ha nehézségem támad, Te mindig segítesz. Ha pánikolnék, mert úgy érzem "rámdől a sok munka", akkor megnyugtatsz, hogy hát ez egy ilyen időszak, haladunk, ahogy bírunk. Köszönöm, hogy erősíted bennem az érzést, hogy jó itt dolgozni :)

Örökké bennem él, amikor könnyes szemekkel bejöttél a szobába és elmondtad Zolinak, hogy Dombóvárra kell költöznöd, Zoli pedig habozás nélkül mondta, hogy irodát nyitunk Dombóváron. Nagyon, nagyon büszke lehetsz magadra, hogy a mai napig egyedül üzemelteted azt a csodálatos irodát. Gratulálok a szép, új helyszínhez!

Jól tudtuk, hogy gyöngyszem vagy. Nagyon jó ember, kedves, okos. Tudom, hogy sokszor nehéz, de megérettél a feladatra, hogy vezess egy csapatot és egy céget.

Eszter, Dani, Ti nagyon különleges emberek vagytok. A legnagyobb nehézségek között is nyugalmat sugároztok, ez több nehéz helyzetben segített már nekem. Nagyon szeretem, hogy mindenről tudunk beszélgetni a munkán kívül is, és hogy ilyen jó hangulatú, pozitív közeget adtok a mindennapi munkához. Sokat jelentenek nekem a "stratégiai" típusú beszélgetéseink, mindig előrevisznek.

A vidám, pozitív személyiséged még a legcudarabb időket is megvilágítja.

Nagyon jó csapattag, rendkívűl kitartó, segítőkész, tele újabbnál újabb ötlettel. Köszönjük neki a mindennapos segítséget.

Nagyon példaértékűnek tartom a kitartásodat és a munka iránti alázatodat 😊

A legjobb döntésem voltál:)

Még csak az elején vagyunk az útnak, tartsatok ki, csodát alkottok! :)

bottom of page